Dostępność: Wyprzedane
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 10,50 zł
Numer katalogowy: 8808459
Stan magazynowy:
Pasta sojowa MISO powstaje przez fermentowanie soi z ryżem lub innym zbożem z udziałem drożdży koji. Nie tylko świetnie smakuje, ale ma też wiele wartości odżywczych i pobudza trawienie. Tu najpopularniejsza biała odmiana stosowana głównie do zup.
Przepis na miso - 1 porcja
Zagotować 200ml wody lub bulionu, dodać czubatą łyżkę(10g) miso, wymieszać aż do rozpuszczenia. Do przyprawienia dodać 1g bulionu rybnego (DASHINOMOTO). Po ponownym zagotowaniu gotować jeszcze 5-10 minut. Można dodać warzywa i mięso według uznania.
Opakowanie 500 g
Termin przydatności: 29.01.2026
Made in Japan
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.