Strona główna1 » Noże japońskie2 » Kanetsugu Miyabi Isshin3 » Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210
 
Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210
Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210
Nowość

Nóż Kanetsugu Miyabi Isshin Gyuto 210

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier 48 - 0,00 zł
Kurier DPD - 17,00 zł
Kurier Express 24 - 35,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 2252005

Kod producenta: SXL-2005

Stan magazynowy:

Cena: 199,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Noże Kanetsugu Miyabi Isshin są wykute w technice trzech warstw, jednej wysoko węglowej stali, zawierającej molibden i wanad AUS8 oraz nisko węglowej stali nierdzewnej SUS405. Korzyści dla użytkowników: trójwarstwowość zapewnia elastyczność, łatwość ponownego zaostrzenia oraz noże nie rdzewieją i nie matowieją w wilgotnym środowisku pracy.

Uchwyt w formie zachodniej z Palisandra. Ponieważ do wykonania użyto najwyższej jakości naturalnych materiałów mogą wystąpić różnice w kolorze i mazerunku co nadaje im wyjątkowości i niepowtarzalności.

Gyuto jest jednym z najbardziej powszechnych narzędzi w kuchni. Jest to nóż uniwersalny do obróbki ryb, mięsa i warzyw. Można nim kroić duże kawałki mięsa i ryb lub siekać warzywa, a zbiegającą się w szkic końcówką wykonywać precyzyjne nacięcia. Jego wszechstronność powoduje, że zwany jest nożem szefa kuchni.


Długość ostrza: 210 mm
Długość całkowita: 330 mm
Szerokość ostrza: 45 mm
Waga: 105 g
Stal AUS8
HRC 57 (+/-1)
Nierdzewny
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: palisander
Skuwka: brak
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

012
0