Solidny i bardzo ostry nóż Gyuto / Chef Dellinger CLASSIC Wood Sandal z niemieckiej stali DIN 1.4116 o twardości HRC 56-58 o imponującym wzornictwie i najwyższej jakości. Krojenie, czyszczenie mięsa, owoców i warzyw - dla tego wyjątkowego noża o japońskim kształcie nie stanowi problemu. Nóż kucharski Gyuto nadaje się również do siekania ziół, warzyw i orzechów. Długie ostrze i 3-nitowa rękojeść wykonana z drewna sandałowego typu Western zapewniają najlepszą kontrolę podczas cięcia siekania i krojenia.
Gyuto jest jednym z najbardziej powszechnych narzędzi w kuchni. Jest to nóż uniwersalny do obróbki ryb, mięsa i warzyw. Można nim kroić duże kawałki mięsa i ryb lub siekać warzywa, a zbiegającą się w szkic końcówką wykonywać precyzyjne nacięcia. Jego wszechstronność powoduje, że zwany jest nożem szefa kuchni.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.