Strona główna1 » Noże japońskie2 » Dellinger3 » Dellinger Samurai4 » Dellinger Samurai nóż Gyuto 200
 
Dellinger Samurai nóż Gyuto 200
Nowość

Dellinger Samurai nóż Gyuto 200

DELLINGER

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier 48 - 0,00 zł
Kurier Express 24 - 35,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 2205008

Kod producenta: SXL-P8

Stan magazynowy:

Cena: 549,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Noże firmy Dellinger są 67 warstwowe. W skomplikowanym procesie powstaje najwyższa jakość. W cieniuteńkich warstwach zmienia się twardość stali zawierającej różne części węgla.Te wykute z 67 warstw noże nie tylko niezwykle wyglądają są również ostre jak brzytwa.

Rdzeń ostrza wykonany jest z nadzwyczaj twardej stali VG-10, a zewnętrzne warstwy z bardziej miękkiej stali chroniącej twardy rdzeń. Ta kombinacja stali pozwala zachować ostrość ostrza przez długi czas. Rączki noży wykonane są z materiału G-10 - laminatu włókna szklanego zatopionego w żywicy epoksydowej. Jest on wytrzymały, odporny na uderzenia oraz niskie i wysokie temperatury. Dodatkowo rączki posiadają ozdobny detal na środkowym nicie. 

Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni". Jest to najczęstszy wybór osoby, która chce mieć tylko jeden nóż.


Długość ostrza: 200 mm 
Długość całkowita: 325 mm 
Szerokość ostrza: 42 mm
Waga: 238 g
Stal VG-10
HRC 62(+/-)
Nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: G-10
Skuwka: stal
Myć ręcznie

Made in China
  

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

012
0