Strona główna1 » Profesjonalne noże2 » Noże do filetowania3 » Kanetsune Minamoto do filetowania 220
 
Kanetsune Minamoto do filetowania 220

Kanetsune Minamoto do filetowania 220

KANETSUNE

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier 48 - 0,00 zł
Kurier Express 24 - 35,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 2201711

Kod producenta: JP-KC-711

Stan magazynowy:

Cena: 378,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Wysokiej jakości noże firmy Kanetsune znane są ze swojej niezwykłej ostrości i twardości. Ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali węglowej, która nie jest nierdzewna za to ekstremalnie twarda. Uchwyt z drewna w europejskiej estetyce.

Noże Kanetsune leżą perfekcyjnie w dłoni i są bardzo ostre. Są dobrym wyborem jeśli chce się wypróbować ostrza ze stali wysokowęglowej, które mogą zardzewieć.

Ten typ noża jest używany przez Japończyków od filetowania świeżych ryb i krojenia ich w bardzo cieniutkie plasterki.


Długość ostrza: 220 mm 
Długość całkowita: 335 mm 
Szerokość ostrza: 30 mm
Waga: 145 g
Stal NKS32
HRC 60(+/-)
Nie jest nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: drewno prasowane
Skuwka: stal
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

012
0