Japoński chrzan ma zielony kolor i jest bardziej aromatyczny niż europejski, dlatego też nie jest do zastąpienia europejskim. Świeży chrzan Wasabi jest niedostępnym na naszym rynku. Można natomiast dostać sproszkowany, który wymieszany z odrobiną wody do postaci gęstej pasty stosuje się od Sushi lub też w tubce w postaci pasty, gotowy do użytku. Wasabi jest niezbędny do - Sushi. Przy stosowaniu Wasabi zalecana jest ostrożność w/g zasady "mniej jest więcej", ponieważ japoński chrzan jest wielokrotnie ostrzejszy od naszego.
Opakowanie zawiera 100 g
Skład: chrzan, gorczyca, tapioka, kwas askorbinowy, E102, E133.
Made in China
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.