- Opis produktu
- Recenzje produktu (0)
Dashi to podstawa większości japońskich zup. Jest to bulion, w tym przypadku w formie rozpuszczalnych granulek.
Sposób przygotowania:
2 łyżeczki Dashi na 100ml gorącej przegotowanej wody.
Skład: sól, cukier, wyciąg z anchois, sos sojowy w proszku, wyciąg z kombu, kwas bursztynowy, E621, E631, E627, E330.
Opakowanie: 100g (wystarcza na ok. 10 l bulionu)
Made in Japan
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.
Klienci zakupili także
Rzodkiew marynowana OSHINKO 350g
16,00 złPozostałe produkty z kategorii