Dostępność: Wyprzedane
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 0,00 zł
Numer katalogowy: 8701105
Stan magazynowy:
Sushi topping to określenie produktu, który kładziemy na szczyt nigiri. Są to najczęściej ryby i owoce morza, ale też omlet tamago czy owoce - np. mango.
W Polsce nie ma dużych możliwości na kupno świeżych, bardziej egzotycznych niż łosoś ryb lub owoców morza. Kiedy już nawet upolujemy w dobrym sklepie rybnym węgorza lub kupimy mrożone krewetki często nie wiemy jak przekształcić je w dobry dodatek do sushi. Dobrym rozwiązaniem okazuje się być gotowy produkt na tacce, który po rozmrożeniu kładziemy na uformowanej przez nas kulce ryżu.
Ta tacka pozwala przyrządzić sushi Kabayaki Unagi. Marynowany i grilowany węgorz do sushi (Anguilla ssp.).
Produkt mrożony
Waga: 160g netto (20 szt.)
Termin przydatności: 27.02.2025
PRODUKT DOSTĘPNY WYŁĄCZNIE W SKLEPIE STACJONARNYM
Made in China
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.