to ciekawe połączenie klasycznego koreańskiego ramyunu z tajskim twistem – smakiem Tom Yum, czyli popularnej tajskiej zupy o kwaśno-pikantnym profilu.
Nongshim Shin Ramyun Tom Yum Ramen to aromatyczna, intensywnie doprawiona zupa instant, która łączy:
Makaron jest klasycznie sprężysty i gruby, taki jak w większości produktów Nongshim, a bulion ma głęboki, wielowymiarowy smak – ostry, lekko kwaśny, z wyczuwalnym aromatem przypraw i ziół.
Skład:
Makaron: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulatory kwasowości, E501, E500, E339, przeciwutleniacz E306, emulgator E322(zawiera soję), przyprawy (ekstrakt drożdżowy, soja, czosnek, skrobia pszenna), barwnik E101.
Przyprawa: przyprawa (hydrolizat białka roślinnego (soja), maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, sól, soja, mąka pszenna), sól, przyprawy (maltodekstryna, pieprz czarny, chili, mąka kukurydziana, czosnek), wzmacniacze smaku: E621, e627, e631, cukier, glukoza, shitake.
Pasta tom yum: przyprawy (chili, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z limonki, cebula, olej palmowy, trawa cytrynowa, ryby), olej przyprawowy (olej palmowy, olej z otrębów ryżowych, aromat), przyprawy (imbir, czosnek, ekstrakt z chili), kwas: e330, wzmacniacz smaku e621, maltodekstryna, barwnik e150c.
Suszona mieszanka: teksturowane białko roślinne (soja, gluten pszenny), shitake, marchew, pak-choi, chili, cebula.
Waga netto:123g
Ostrzeżenie dla alergików: Produkt może zawierać pszenicę, soję, sezam, ryby, skorupiaki, jajka, mleko.
Sposób przygotowania:
Zagotować 500-550 ml wody. Do wrzątku wrzucić makaron oraz zawartość paczuszek z przyprawami. Gotować przez 4-5 minut na średnim ogniu. Dobrze zamieszać i podawać na gorąco
Made in Korea
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie, załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.