- Opis produktu
- Recenzje produktu (0)
Produkty niezbędne do zup MISO i SUIMONO, sosów do mięs, ryb i makaronów.
Skład:
1 - Sos sojowy 150ml
1 - Glony Kombu cięte 50g
1 - Pasta sojowa miso jasna 200g słoik
1 - Tofu Mori nu Blau 349 g
1 - Sezam IRI-Goma Shiro biały 50g.
1 - Sezam IRI-Goma Kuro czarny 50g
1 - Bulion rybny Dashi no moto Shimaya 100g
Przepis na miso - 1 porcja
Zagotować 200ml wody ,dodać czubatą łyżkę(10g) miso, wymieszać aż do rozpuszczenia. Do przyprawienia dodać 1g bulionu rybnego (DASHINOMOTO). Po ponownym zagotowaniu, gotować jeszcze 5-10 minut. Według uznania można dodać warzyw i mięso. SMACZNEGO.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.