Pasta sojowa HIKARI MISO czerwona 400
Dostępność: Wyprzedane
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 10,00 zł
Numer katalogowy: 8850139
Stan magazynowy:
- Opis produktu
- Recenzje produktu (0)
Pasta sojowa MISO powstaje przez fermentowanie soi z ryżem lub innym zbożem z udziałem drożdży koji. Nie tylko świetnie smakuje, ale ma też wiele wartości odżywczych i pobudza trawienie. Tu druga najpopularniejsza, czerwona odmiana, stosowana głównie sosów, marynat i jako przyprawa do makaronów, ale można też dodać ją do zupy. Fermentuje ona dłużej od najpopularniejszej białej pasty, przez co ma mocniejszy aromat.
Opakowanie 400g
Skład: woda, soja 30%, ryż, sól, alkohol.
Data przydatności do spożycia: 30.11.2022
Made in Japan
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.