Strona główna1 » Artykuły spożywcze2 » Pasty, sosy, marynaty3 » Pasta sojowa HIKARI MISO czerwona 400
 
Pasta sojowa HIKARI MISO czerwona 400

Pasta sojowa HIKARI MISO czerwona 400

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier 48 - 10,00 zł
Kurier Express 24 - 35,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 11,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 8850139

Stan magazynowy:

Cena: 13,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Pasta sojowa MISO powstaje przez fermentowanie soi z ryżem lub innym zbożem z udziałem drożdży koji. Nie tylko świetnie smakuje, ale ma też wiele wartości odżywczych i pobudza trawienie. Tu druga najpopularniejsza, czerwona odmiana, stosowana głównie sosów, marynat i jako przyprawa do makaronów, ale można też dodać ją do zupy. Fermentuje ona dłużej od najpopularniejszej białej pasty, przez co ma mocniejszy aromat.


Opakowanie 400g


Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

012
0