Strona główna1 » Noże japońskie2 » Kanetsune3 » Kanetsune Meisho4 » Kanetsune Meisho nóż Kanegata 180
 
Kanetsune Meisho nóż Kanegata 180

Kanetsune Meisho nóż Kanegata 180

KANETSUNE

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier 48 - 0,00 zł
Kurier Express 24 - 35,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 2200141

Kod producenta: JP-KC-141

Stan magazynowy:

Cena: 388,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Te japońskie noże wykonane są w technice Sanmai co znaczy ostrze trzy warstwowe,rdzeń z nadzwyczaj twardej stali VG-10 a obie zewnętrzne warstwy z nierdzewnej stali SUS51 chroniącej twardy rdzeń z doskonale wyrazistą linią hartowania Hamon. Ta kombinacja stali pozwala zachować ostrość ostrza przez długi czas.
Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni".


Długość ostrza: 180 mm
Długość całkowita: 305 mm 
Szerokość ostrza: 44 mm 
Waga: 150 g
Ilość warstw: 3
Stal VG-10
HRC 60(+/-)
Nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: drewno prasowane
Skuwka: brak
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

012
0